ZOLL AED Pro hjertestarter

ZOLL AED Pro hjertestarter

Til når det ikke kan blive robust nok. Udviklet til den professionelle førstehjælper.

ZOLL AED Pro hjertestarter kombinerer robust design med avanceret funktionalitet til den professionelle førstehjælper, der stiller store krav til en hjertestarter.

Designet til dig – og din verden

ZOLL AED Pro hjertestarter er designet til at virke under ekstreme forhold som fx styrtregn, tropisk hede og bidende kulde. Den kan tåle at blive tabt og væltet – ligesom vandsprøjt, snavs og mudder heller ikke er noget problem. ZOLL AED Pro hjertestarter er beregnet til at blive brugt i hurtigkørende biler, mens der foretages undvigemanøvrer gennem travle gader.

ZOLL har med andre ord konstrueret en radikalt anderledes hjertestarter med tanke på dig – og din verden. Så uanset om du er i sundhedssektoren, brand- og redningstjenesten, politi eller andre er ZOLL AED Pro hjertestarteren det perfekte valg.

Fordele ved ZOLL AED Pro hjertestarter

 • Robust design med gummibeskyttelse
 • Livsvarig garanti på plastic-chassis
 • Ekstremt modstandsdygtig overfor støv og vand (IP55)
 • Eneste AED, der har passeret en 1,5 meter drop test
 • Fås som halv-automatisk og med mulighed for manuel “override”
 • EKG monitorering med 3-afledningskabel
 • Indbygget 7 timers hukommelse eller USB-stick, som giver nærmest ubegrænset datalagring og maksimal fleksibilitet ved dataoverførsel
 • Stort og let aflæseligt LCD display
 • Forskellige batteri-optioner inkl. genopladeligt batteri eller kraftigt litium batteri med lang levetid
 • Måler trykdybde og vejleder ved hjertemassage
 • Flere forskellige elektrodealternativer

Hvert år rammes ca. 3.500 danskere af hjertestop uden for hospitalerne

Hver anden time falder en dansker om med pludseligt hjertestop. Cirka 12 % overlever. Chancen for at overleve stiger markant, hvis man omgående yder livreddende førstehjælp ved hurtigt at kunne erkende, at der er hjertestop, omgående starter hjertelungeredning og forsøger at fremskaffe en hjertestarter hurtigst muligt.

ZOLL CPR-D Padz

Tilbehør

til AED Pro hjertestarter

Der findes forskelligt tilbehør til din ZOLL AED Pro hjertestarter bl.a. elektroder, tasker, skabe og skilte.

Se hele sortimentet af tilbehør til din hjertestarter i brochuren nedenfor.
> ZOLL AED hjertestarter tilbehør

SUNDHEDSSTYRELSENS TJEKLISTE

Sundhedsstyrelsen har udarbejdet en tjekliste med ting, man bør overveje ved købe hjertestarter.
Hjertevagt giver dig her svar på de 13 punkter i tjeklisten i forhold til ZOLL AED Pro hjertestarteren.

Specifikation 1: Er det enkelt at udlæse data fra en anvendt hjertestarter?
Hvordan overføres data (USB/datakort, infrarød, kabel)? Den nødvendige software bør ligge gratis til rådighed på internettet.

ZOLL AED Pro hjertestarteren kan med en stor indbygget hukommelse lagre op til 4 genoplivninger. AED Pro hjertestarteren har to muligheder for udlæsning og overførelse af data: infrarød port, som nemt kobles til computeren – og ekstern USB-stik, der let flyttes fra hjertestarteren og over i computeren. Begge muligheder gør det enkelt at overføres data som bl.a. tidspunkter, EKG, energimængder, patient impedans samt data om kvaliteten af den hjertemassagen, der er givet af førstehjælperen. Programmet til dataoverførsel er gratis og videreudvikles løbende. Seneste version af programmet kan downloades på www.zolldata.com.

 

Specifikation 2: Er forhandleren i stand til at servicere hjertestarteren ved behov, inkl. dataudlæsning?

Serviceaftale kan tilbydes, såfremt kunden ønsker dette. ZOLL AED Pro hjertestarteren er dog i princippet servicefri i stand-by tilstand, da hjertestarteren udfører en automatisk selvtest dagligt/ugentligt. Skulle der opstå problemer med hjertestarteren, er der 7 års garanti. Vedligeholdelsesomkostninger begrænses derfor i stand-by tilstand til nye batterier og elektroder hvert femte år. Autoriserede forhandlere af ZOLL er gerne behjælpelig med udlæsning af data på kundens adresse indenfor kort tid, hvis kunden ikke selv er i stand til dette.

 

Specifikation 3: Har hjertestarteren en dansk stemmeguide, og lever den som minimum op til rapportens eksempel?

ZOLL AED Pro hjertestarteren leveres med dansk stemmevejledning.

 

Specifikation 4: Kan hjertestarterens software opdateres til at følge nye internationale og nationale anbefalinger?

ZOLL AED Pro hjertestarteren kan let opdateres via den infrarøde forbindelse. Softwareopdatering kan gratis downloades på www.zolldata.com.

 

Specifikation 5: Har hjertestarteren et feedback system til måling af kvaliteten af hjertemassage (trykdybde og hastighed)?

ZOLL AED Pro hjertestarteren kan leveres med et unikt ”real time” feedback system, der måler kvaliteten af hjertemassagen (trykdybde og hastighed) og guider førstehjælperen med at udføre den vigtige hjertemassage. En stemme i hjertestarten vejleder med udtryk som ”tryk hårdere” eller ”god hjertemassage” – og hjælper endvidere førstehjælperen med at følge den anbefalede frekvens på 100 kompressioner per minut.

 

Specifikation 6: Kan leverandøren fremvise en overensstemmelseserklæring, som dokumenterer at hjertestarteren lever op til Direktiv 93/421E0F om medicinsk udstyr, og produktet dermed er korrekt CE-mærket?

ZOLL AED Pro hjertestarteren er både CE-mærket og FDA godkendt. Hjertestarteren opfylder således både Europæiske og Amerikanske myndigheders sikkerhedskrav. Vi har ikke kendskab til nogen hændelser, hvor hjælper eller patient utilsigtet fik stød.

 

Specifikation 7: Hvor lang tid bruger hjertestarteren på at analysere hjerterytmen og lade op til stød?
Ventetiden bør være så kort som muligt.

Mindre end 10 sekunder.

 

Specifikation 8: Har hjertestarteren en IP-værdi som passer til dine behov?
IP-værdien er et tocifret tal, der beskriver hjertestarterens modstandsdygtighed overfor støv (det første tal) og væske (det andet tal). Jo højere værdi, jo større modstandsdygtighed.

ZOLL AED Pro hjertestarteren er testet til IP55, hvilket gør hjertestarteren til en af de mest robuste på markedet.

 

Specifikation 9: Har hjertestarteren en batterilevetid og anskaffelsespris på nyt batteri som passer til dine behov?

ZOLL AED Pro hjertestarteren bruger batterier og kan/skal ikke tilsluttes el-forsyningsnettet. Batterilevetiden i stand-by tilstand er 5 år. Kapaciteten på batterierne er mere end 300 stød. Hjertestarteren kan leveres med forskellige batterityper. Ved udløb af batteriets levetid vil hjertestarteren indikere dette med rødt ”X” i hjertestarterens statusindikator. Der resterer dog stadig strøm nok til at afgive mere end 100 stød.

 

Specifikation 10: Har hjertestarteren en elektrodelevetid og anskaffelsespris på nye elektroder som passer til dine behov?

ZOLL’S patenterede CPR-D Padz® elektroder med feedback system har en holdbarhed på 5 år. Dette er en væsentlig længere holdbarhed end elektroder til andre hjertestartere – hvilket betyder lavere omkostninger. ZOLL AED Pro hjertestarteren kan også leveres med andre typer elektroder.

 

Specifikation 11: Har hjertestarteren en opbevarings- og driftstemperatur for hjertestarter og elektroder som passer til dine behov?

ZOLL AED Pro hjertestarteren har en driftstemperatur fra 0° til 50°C.

 

Specifikation 12: Udfører hjertestarteren automatisk en selvtest af vitale funktioner?

ZOLL AED Pro hjertestarteren udfører en automatisk selvtest dagligt/ugentligt. En statusindikator på fronten af AED Pro hjertestarteren viser om hjertestarteren er klar til brug efter selvtest. Det anbefales at kontrollere denne statusindikator periodisk f.eks. en gang hver måned.

 

Specifikation 13: Er hjertestarteren robust bygget i forhold til dine behov?
Spørg til den maksimale højde hjertestarteren kan tåle at tabes fra.

ZOLL AED Pro er testet og godkendt til 1,5 meter lodret fald i henhold til IEC 68-2-27; 100G, som den eneste på markedet.

 

ERC Guidelines

OPDATERING AF AED Pro HJERTESTARTER

Det er muligt selv at opdatere din AED Pro hjertestarter til de nye 2015 ERC retningslinjer ved hjælp af det nyeste AED Pro software.

Download opdateringen gratis på www.zoll.com/AEDProUpgrade/

For at opgradere fuldt ud til 2015 ERC retningslinjerne kræves kun denne software opdatering – ikke nogle ændringer på frontpanelet eller på hjertestarteren.

Softwaren er identisk med den software som AED Pro hjertestarteren er leveret med siden april 2011.

For at downloade softwaren kræves mindst et gyldigt AED Pro serienummer.

Efter endt opdatering, bedes du venligst meddele din forhandler, at du har opdateret din hjertestarter. Forhandleren har brug for hjertestarterens serienummer.

Udlæsning af data fra ZOLL AED Pro

Med en ZOLL AED Pro hjertestarter har du mulighed for at udlæse de data, der bliver dannet i forbindelse med brug af hjertestarteren. Dataene kan komme patienten til gavn i den videre behandling. Endvidere kan dataene også bruges til evaluering af førstehjælperens behandling.

Quickguide til udlæsning af data

Brug quickguiden til nemt at udlæse data fra ZOLL AED Pro hjertestarter.
ZOLL AED Pro – Udlæsning af data

Udlæsning af data ZOLL AED Pro hjertestarter